Lägg till i kundvagn

Det är lättare att vara sin egen chef.

Är du en driven person som gillar att träffa människor och göra världen lite säkrare? Då har vi jobbet för dig. Som Franchisetagare eller Agentsäljare så får du en gedigen utbildning och stöd av vårt Team. Du får ditt eget distrikt och verktygen för att växa.

ta steget

Dags att bli sin egen.

FINANSIERING FÖR FRANCHISEKONCEPTET MED MARGINALEN BANK!

SÅ HÄR SER PROCESSEN UT FÖR ATT BLI en del av vårt team

Intresseanmälan

Du ringer eller mailar oss så att vi kan få dina kontaktuppgifter. Enklast är det att maila vår Franchise & Sales Team Manager Christian. Han kommer att återkomma till dig så snart han får en ledig stund. Mail: christian@mausxtin.com.

Samtal

När du blir kontaktad av Christian så kommer han att presentera skillnaderna mellan de olika koncepten (Franchise och Agent) och ställa några frågor till dig för att säkerställa att du kan vara rätt kandidat för vårt team.

Möte

Vill du träffa oss innan du går vidare med din ansökan så är du välkommen till vårt huvudkontor i Lidköping. Vi brukar vanligtvis träffas första gången under vår utbildning då vi är duktiga på att avgöra via telefon och via meriter vilka som ska få möjlighet att vara en del av vårt team. 

Avtal

Det är viktigt för oss att du förstår alla delar av avtalet. För Franchisetagare så är avtalet på flera sidor. Därför bör du ta dig tid innan du skriver under. Avtalet är skrivet så att du har ett skydd för den verksamhet som du bygger upp. När du väl känner dig trygg med avtalet så är det dags att signera (på papper eller digitalt via Kivra). 

Kostnader

Om du vill bli Franchisetagare så skickas en faktura på Signing Feen till dig så snart vi har mottagit ditt underskrivna avtal. Den betalar du direkt så att vi kan starta upp dig på bästa sätt med att boka in utbildning och ta fram allt material du behöver för att sätta igång att göra underverk på ditt distrikt.

Som Agentsäljare så betalar du endast 2900 kr som regionsavgift och då ingår jacka, väska, dokumentmapp, vistikort, demoprodukter och mailkonto. Sen är det bara att sätta igång. 

Utbildning & Certifiering

Under utbildningen så kommer du att få gedigen kunskap om våra produkter, säljcoachning och brandkunskap. Vi kommer även att ta in vår Brandkonsult vid ett senare tillfälle för att gå in mer på de mer avancerade detaljerna när det gäller bränder och brandbekämpning. Vi gör live-tester, provar jackor och delar ut diplom (Franchisetagare). Sen är det bara att sätta igång att göra storverk på ditt distrikt. 

UTE PÅ FÄLTET

Vill du veta hur det är?

KONTAKTA OSS & FÅ REDA PÅ MER