Lägg till i kundvagn

Det är lättare att vara sin egen chef.

Är du en driven person som gillar att träffa människor och göra världen lite säkrare? Då har vi jobbet för dig. Som Agentsäljare så får du en gedigen utbildning och stöd av vårt Team. Du får ditt eget distrikt och verktygen för att växa.

ta steget

Dags att bli sin egen.

SÅ HÄR SER PROCESSEN UT FÖR ATT BLI en del av vårt team

Intresseanmälan

Du ringer eller mailar oss så att vi kan få dina kontaktuppgifter. Enklast är det att maila oss på info@mausxtin.com så kontaktar vi dig.

Samtal

Vi kommer sedan att kontakta dig för att känna dig på pulsen och svara på dina frågor. När det samtalet är klart så kommer vår kollega Linn att intervjua dig. 

Möte

Utbildningen sker på Huvudkontoret där antingen Andreas eller Gabbi eller båda två kommer att vara på plats för utbildning och uttag av uniform/arbetskläder och annat material som behövs för att kunna sälja in MAUS på bästa sätt. 

Avtal

Det är viktigt för oss att du förstår alla delar av avtalet. Därför bör du ta dig tid innan du skriver under. När du väl känner dig trygg med avtalet så är det dags att signera (på papper eller digitalt via Kivra). 

Kostnader

Som Agentsäljare så betalar du endast 3900 kr för startkitet. Då ingår regionsavgift, jacka, väska, piké, dokumentmapp, vistikort, demoprodukter, utbildning och mailkonto. Sen är det bara att sätta igång. 

Utbildning & Certifiering

Under utbildningen så kommer du att få gedigen kunskap om våra produkter,  vårt varumärke och brandkunskap. Vi gör live-tester, provar jackor etc. Sen är det bara att sätta igång att göra storverk på ditt distrikt. 

UTE PÅ FÄLTET

Vill du veta hur det är?

KONTAKTA OSS & FÅ REDA PÅ MER