Lägg till i kundvagn

Det är lättare att vara sin egen chef.

Är du en driven person som gillar att träffa människor och göra världen lite säkrare? Då har vi jobbet för dig. Som Franchisetagare eller Agentsäljare så får du en gedigen utbildning och stöd av vårt Team. Du får ditt eget distrikt och verktygen för att växa.

ta steget

Dags att bli sin egen.

FINANSIERING FÖR FRANCHISEKONCEPTET MED MARGINALEN BANK!

SÅ HÄR SER PROCESSEN UT FÖR ATT BLI en del av vårt team

Intresseanmälan

Du ringer eller mailar oss så att vi kan få dina kontaktuppgifter. Enklast är det att maila vår Franchise & Sales Team Manager Christian. Han kommer han att återkomma till dig så snart han får en ledig stund. Mail: christian@mausxtin.com.

Samtal

När du blir kontaktad av Christian så kommer han att presentera skillnaderna mellan de olika koncepten (Franchise och Agent) och ställa några frågor till dig för att säkerställa att du kan vara rätt kandidat för vårt team.

Möte

Det viktigaste, tycker vi, är att träffas ansikte mot ansikte så att du får lära känna oss och vi får lära känna dig. För Franchisetagare så sker det fysiskt och för våra Agenter så träffas vi online. Om det finns ömsesidigt tyckande så avtalas en tid för möte så vi kan mer djuplodat gå igenom delarna för att vara Franchisetagare eller Agent. 

Avtal

Det är viktigt för oss att du förstår alla delar av avtalet. Därför bör du ta dig tid innan du skriver under. Avtalet är skrivet så att du har ett skydd för den verksamhet som du bygger upp. När du väl känner dig trygg med avtalet så är det dags att signera (på papper eller digitalt via Kivra). När det väl är gjort så skickar du ditt signerade avtal till MAUS Huvudkontor i Lidköping eller godkänner via Bank Id.

Kostnader

Om du vill bli Franchisetagare så skickas en faktura på Signing Feen till dig så snart vi har mottagit ditt underskrivna avtal. Den betalar du direkt så att vi kan starta upp dig på bästa sätt med att boka in utbildning och ta fram allt material du behöver för att sätta igång att göra underverk på ditt distrikt. Som Agentsäljare så betalar du 1500 kr för att få jacka, väska, vistikort, demoprodukter och en mailadress. Sen är det bara att sätta igång. 

Utbildning & Certifiering

Som Franchisetagare kommer du att få djuplodad kunskap i våra produkter, säljcoachning och gedigen brandkunskap av vår brandkonsult. Vi gör live-tester, provar ut kläder och delar ut diplom. Sen är det bara att sätta igång att göra storverk på ditt distrikt. För Agentsäljare så får du samma kunskap och utbildning, men det sker online. Oavsett om du är Franchisetagare eller Agentsäljare så har du full support från Team MAUS. 

UTE PÅ FÄLTET

Vill du veta hur det är?

KONTAKTA OSS & FÅ REDA PÅ MER